Britney Spears haalt uit naar de familie Osbourne

Gepubliceerd op 18 juli 2024 om 10:58

Afgelopen dinsdag verscheen er een nieuwe online episode van "The Osbournes Podcast". De familie Osbourne, met vader Ozzy, moeder Sharon, dochter Kelly en zoon Jack, vertellen over hun leven en delen hun mening over de meest uiteenlopende onderwerpen. Deze week kwam Britney Spears ter sprake. "Ik ben het beu om die arme Britney Spears online te zien ...", zegt Ozzy, waarop Sharon aanvult met "terwijl ze danst." "Elke f*cking dag", vult Ozzy aan. Ook dochter Kelly mengt haar in het gesprek. "Ik heb zo medelijden met haar, het is echt, heel, heel jammer." "Het breekt mijn hart", voegt Sharon er aan toe. En Britney zelf hoorde deze reactie ook, waarna ze reageerde via Instagram ...

"Hebben jullie ooit de film Serendipity gezien met Kate Beckingsale? Geloof mij, als je hem nog niet zag dan moet je zeker eens kijken. Ik realiseerde me hoe gemeen mensen reageerden op haar Instagram, ze zeiden dat ze meer leeftijdsgepaste content moet maken. Ze is in de 50 en het was bad ass van haar om daarna te reageren met haar kapsel opgemaakt zoals een 4-jarige. Maar die haatreacties zijn niet zo erg als die dat ik kreeg, over dat ik op deze leeftijd elke dag op Instagram dans. Allereerst, ik dans bijna nooit, en ik ben niet arm. Rijkdom en gezondheid hebben weinig te maken met het geld op de bankrekening, al heb ik dat ook, maar het heeft voor mij te maken met hoe ik deze wijsneuzen en gemeneriken van antwoord dien, net zoals Kate het deed", aldus Spears.

"Ik gaf vorige week dansles aan tieners, iedereen ziet er anders uit, maar waarom zouden we elkaar beoordelen. Het is belangrijk om elkaar te helpen, elkaar te laten groeien. Wat ga jij doen om iemand te helpen zijn of haar dromen te verwezenlijken, buiten haatreacties achter te laten zoals Kate er kreeg, over dat mijn content ongepast is? Kom eens naar mijn dansles, zie hoe mijn studenten hun droom beleven. Het is goed voor hun groei. Er zijn mensen die anderen willen helpen, die hun naasten niet naar beneden halen of voor schut zetten. Ik geloof dat je zo kwetsbaar opstellen dat je hulp durft te vragen zeer mooi is, maar ironisch genoeg leven we in een wereld met heel gemene mensen. Pas op met wie je toelaat in je leven en in je hart. Ik wil een fotoreeks maken met Kate en de familie Osbourne, die trouwens de meest saaie familie in de geschiedenis van de mensheid is, zeggen dat they can kindly fuck off!!!""

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb